Lady Fit

Sala Fitness - LadyFit - Zona Unirii - Universitate La sala sunt disponibile mai multe programe de Pilates, TaeBo, StepAerobic dar si programe speciale pentru slabire si tonus de tip PumpUP!.Cori preda Pilates, PumpUP! si Delicate fitness, un nou program axat pe miscari lente si gratioase, pentru cliente care doresc sa dobandeasca o silueta gratioasa, elastica si tonica.

Razvan Protasievici preda TaeBo si este unul dintre cei mai apreciati traineri din Bucuresti. Antrenamentele lui sunt pline de energie, iar clientele adora sa vina la orele lui.

Cristina preda step aerobic de la 16 ani. A absolvit Facultatea de Educatie Fizica si sport si s-a remarcat nu doar ca instructor ci si ca model si dansatoare.

Larisa preda TaeBo si Aerobic de peste 20 de ani, iar antrenamentele RCP predate de ea sunt printre cele mai apreciate la noi la sala si nu numai.

Anca preda TaeBo si Pump!, doua antrenamente complexe si eficiente. Clientele apreciaza blandetea si dedicatia ei din timpul orelor, dar mai ales eficienta exercitiilor.

Pentru clientele noastre care prefera miscarile dinamice si totodata feminine oferim mai multe stiluri de clase de dans : DanceMix cu Bebelusa Oana Ionita, DanceAerobic cu Alex Stanciu, Dans Sportiv cu Alex Ungureanu dar si Dansuri Africane cu Dalanda si Dansuri Balineze cu Dewi.

DanceMix cu Bebelusa Oana Ionita a intrat deja in al trilra sezon la noi la sala. Oana este la fel de calda si placuta ca intotdeauna, iar clientele adora antrenamentele ei – muzica, atmosfera si exercitiile sunt extraordinare!

Alex Stanciu se va alatura echipei noastre de la 1 octombrie. Este coregraf si dansator profesionist si va preda DanceAerobic. Pentru clientele care doresc sa se antreneze si sa isi perfectionze miscarile de street dance este o modalitate excelenta de a se mentine in forma.

Alex Ungureanu preda cursuri de Dans Sportiv de aproape 4 ani. Este dansator profesionist, a castigat nenumarate premii si concursuri si in prezent studiaza dansul sportiv in cadrul IEFS . Orele lui sunt pline de tonus si gratie, iar clientele invata sa danseze, sa mearga si sa faca miscare fara sa isi piarda feminitatea.

Dansurile Africane cu Dalanda reprezinta un antrenament original, dinamic si foarte eficient pentru clientele care doresc sa obtina rezistenta fizica, tonus si elasticitate.

Dewi vine tocmai din Bali si preda cursuri de dans traditional balinez, o demonstratie de gratie si feminitate.

Intrucat eleganta si delicatetea sunt trasaturi esentiale pentru orice femeie speciala, am introdus in orar si Delicate fitness, un program bazat pe miscari lente si stretching, cu influente din Pilates, Balet classic si Yoga.

Pentru viitoarele mamici putem oferi si clase de Pilates prenatal, organizate pentru un numar mic de participante, sub supraveghere atenta si in colaborare cu medicul curant.

afla mai multe detalii >>

Servicii LadyFit : Contact LadyFit :
 • Fitness
 • Aerobic
 • Step Aerobic
 • Tae-Bo
 • Pump Up
 • Pilates
 • Dans Sportiv – Dance MIX
 • Masaj de relaxare
 • Masaj anticelulitic
 • Antrenamente personale
 • Programe pentru viitoare mamici
 • Sauna
 • Bar sportiv
Adresa: Str. Baratiei nr. 35, parter sector 3, Bucuresti (langa magazinul Cocor)TEL/FAX: 021-311.10.95;
0726 438 348;

E-mail: cori@ladyfit.ro

Web: www.ladyfit.ro

Program Ziua
ORA
Luni – Sambata
09.00-21.00
Duminica
-
Galerie Foto
Sala Fitness - LadyFit - Zona Unirii - Universitate
Localizare pe harta
Sala Fitness - LadyFit - Zona Unirii - Universitate
Did you like this? Share it:
Tweet

Comments are closed.