Lala Fitness

Lala Fitness

Sala nou infiintata la final de 2010, Lala Fitness si-a propus de la bun inceput sa schimbe ceva la modul in care clientii interactioneaza cu salile de fitness.
Am ales cu mare atentie totul, de la becurile cu lumina calda pana la canapeaua primitoare din receptie, astfel incat sa oferim maximul de confort si sa aducem clientelor noastre pe cat posibil sentimentul de acasa.  Stim ca fetelor nu le place ca atunci cand merg la sala sa se simta ca la o expozitie unde barbatii isi etaleaza talentele in a ridica la piept usor peste greutatea lor. Cel putin unora dintre ele nu le place. Celorlalte le vom ura respectuos sa mearga la alte sali :) , Lala Fitness este o sala dedicata exclusiv femeilor.
La noi aerobicul nu este un tip de ora, ci un intreg domeniu impartit cu mare atentie de instructorii nostri  in programe complexe adaptate nevoilor voastre. De la programele orientate direct catre zonele preferate ale femeilor (picioare, coapse, abdomen)  la Pilates, Tae-bo, Zumba, Spinning si Kangoo!

Pe langa programele de aerobic  variate si sentimentul placut de “acasa”, Lala Fitness va mai pune la dispozitie o sala de fitness dotata cu aparate hidraulice dedicate special femeilor. Sunt extrem de usor de folosit si sunt concepute incat sa lucreze zonele “cheie” si nimic mai mult.
Climatizarea cladirii este asigurata de un sistem performant cu aport de aer proaspat conceput special pentru salile de fitness. Monitorizeaza permanent nivelul de CO2 din incaperi si daca este necesar aduce aer proaspat din exterior fara ca dumneavoastra sa va dati seama :)
Despre instructori nu am spus nimic. Ceea ce v-am povestit pana acum ar trebui oarecum sa va linisteasca si in privinta asta. Ca sunt toti sportivi de performanta pasionati de ceea ce fac, e oarecum de la sine inteles. Ca sunt experimentati si in principiu au toate atestatele si acreditarile posibile, de asemenea. Insa faptul ca pun nevoile voastre pe primul loc, va consiliaza in ceea ce va intereseaza si isi dau tot interesul pentru ca dumneavoastra sa fiti ok, credem noi ca este mult mai important.
Mai  trebuie mentionata parcarea. Stim cu totii cat de important e sa gasesti locul de parcare atunci cand e nevoie, il gasiti fix in curtea interioara, pazita si supravegheata video.

Va asteptam in Prelungirea Ghencea, la 93D. O bulina mare si verde va va intampina, Lala Fitness.

Mai multe detalii pe pagina oficiala >>

Servicii Lala Fitness: Contact Lala Fitness:
  • Fitness
  • Aerobic
  • Tae Bo
  • Kangoo Jumps
  • Spining
  • Zumba
  • Pilates
  • Junior Gym
  • Exclusiv feminin
Adresa: Prelungirea Ghencea 93D

Telefon: 021-529.7770

web: www.lalafitness.ro

Program Ziua
ORA
Luni – Vineri
09.00 – 21.00
Sambata
09.00 – 16.00
Duminica
09.00 – 16.00
Tarife si abonamente Lala Fitness
Pentru informatii despre tarife si abonamentele disponibile va rugam accesati
pagina oficiala a salii LALA FITNESS
Galerie Foto
Localizare pe harta
Sala Fitness - Lala Fitness
Did you like this? Share it:
Tweet

Comments are closed.