Muscle Maker

Tweet
Muscle Maker redimensioneaza fitnessul prin utilizarea inovatoare a elementului cheie, inerent aplicabilitatii si anume : “uzul comprehensiunii”. Este de stiut ca activitatea fizica dispune de parametri morfo-functionali corelativi dezvoltarii optime,atat la nivel senzorial cat si mecanic.Insa aceasta trebuie sa fie parte complementara in cadrul unui
program monitorizat de un personal specializat.Contributia este altfel obiectivului stabilit,dupa o evaluare premonitorie a starii de sanatate,evitand asadar complicatiile de ordin psiho-motor si homeostazic,dar si posibilia stagnare cu caracter antagonic randamentuui,ca urmare a unei inadapatari favorabile la stimul.

Propensiunea in plan fiziologic survine in urma abordarii de tip epistemic a fiecarei discipline in parte, promovate de Muscle Maker – si caracteristica principiului specificitatii. Intemeierea noastra se bazeaza pe experienta acumulata de specialistii Muscle Maker,ce isi dovedesc competenta prin rezultatele obtinute de-a lungul anilor in sportul de performanta.Continutul ideatic,lansat in proiectul de anvergura Muscle Maker,coroboreaza metodologii proprii de antrenament sustinute pe o arie cat mai larga de apetenti,ce isi doresc sa performeze la cel mai inalt nivel. Structurarea acestui continut este dezvoltata in acest registru paradigmatic pe criteriul interactiunii si interdisciplinaritatii umane cu spectrul miscarii. Motivational vorbind, subscriem unui demers orientat catre subiect,definindu-i obiectivul in cel mai scurt timp,ca mai apoi sa conlucram la devansarea scopului initial.

Discipline Muscle Maker: Contact Muscle Maker:
Adresa: Str. Ana Davilla , sect. 5 – BucurestiTEL: 0731.480.623

E-mail:

Web: www.muscle-maker.ro

Tarife Muscle Maker
Pentru informatii privind abonamentele disponibile si tarifele Muscle Maker va rugam sa ne contactati laTel: 0731.480.623 sau pe

e-mail: office@muscle-maker.ro

_
Galerie Foto

Yogilates
Yogilates e o noua metoda de antrenament care imbina elemente din Yoga si Pilates fiind un sistem unic de antrenament care vrea sa inglobeze atat remodelarea corporala cat si dezvoltarea si redobandirea calitatilor postruale.
Daca vrei sa iti conturezi corpul sau sa slabesti sau daca ai o durere cronica(exemplul cel mai elocvent fiind durerile de spate) contratctura muscular sau dureri ligamentare Yogilates este antrenamentul pentru tine. Toata lumea poate deveni flexibila! Toti putem scapa de durerile de spate sau de incordarea  musculara! ( flexibilitatea este de fapt un atribut pe care il pierdem cu timpul ,uite-te la copiii care se joaca pentru a te convinge!
Yogilates iti dezvolta atat flexibilitatea cat si proprioceptia si te face sa te simti mai bine in corpul tau,te face mai relaxat.

Principiile metodei Yogilates:
Pornind de la Yoga care este privita ca fiind un mijloc de desavarsire atat fizica cat si spirituala asociata in primul  rand cu practicarea asa-numitelor asana(pozitii) ajungem la Pilates care s-a nascut ca o metoda de control al mintii asupra muschilor mentinand balanta posturala naturala a organismului.
Respiratia
-act controlat de Yogilates este vitala in componenta fiecarei miscari realizand oxigenarea fiecarui muschi care lucreaza.Ea da posibilitatea asumarii pozitiei si desavarsirii ei.
Coordonarea psihomotorie
este centrul in jurul caruia programul Yogilates graviteaza ,practicantul este determinat sa acorde atentie fiecarei miscari,imbunatatind controlul neuro-muscular.
Fluiditatea
este componenta majora a acestui tip de antrenament,determinand o abordare diferita dar integrative fata de celelalte tipuri de antrenament,realizand o armonizare a mintii cu spiritul.
Yogilates este un antrenament cate te ajuta sa devii mai puternic,mai flexibil si mai armonios,mentinand sau imbunatatind starea de sanatate a sistemului musculoscheletal.

Pentiuc Codruta,medic rezident”medicina sportiva”, instructor Yogilates for Muscle Maker

Bodylastics Tone
Este un program nou in care se realizeaza un complex de exercitii pentru slabit, care are scopul de a solicita si tonifia toate grupele musculare, utilizand pe langa miscarea fizica, coarda elastica si flexi-barul. Prin imbinarea acestor elemente, rezultatele pot fi duble sau chiar triple fata de un exercitiu normal. Iar efortul nu este foarte mare avand in vedere ca antrenamentul nu presupune combinatii complicate de pasi, astfel incat sa necesite cunostinte anterioare, desi exercitiile sunt foarte variate.
Aceasta clasa nu trebuie sa ne duca cu gandul la o abordare de marire a muschilor, ci la combinatii de exercitii care incurajeaza corpul sa lucreze integral. Desi este un antrenament in care folosim forme de rezistenta precum coarda elastica si flexi-barul, acestea ajuta la tonifierea si slefuirea armonioasa a musculaturii. Obiectivele noastre atunci cand incepem un program constant de exercitii nu trebuie sa se refere doar la a scapa de kilogramele in plus, ci si la a avea un corp frumos conturat.
Coarda elastica, tot mai recomandata de specialisti pentru a fi implementata in programele de aerobic, ne ofera o mare gama de exercitii usor de realizat si foarte benefice organismului. Aceasta banda ancorata intr-un punct fix sporeste nivelul de efort pe care trebuie sa-l depui pentru fiecare executie, te obliga sa mentii corpul in pozitie dreapta pe toata durata antrenamentului, astfel incat sa lucrezi muschi de care nici nu stiai ca exista.
Flexi-barul, cu origini in fizioterapia germana, este o descoperire importanta in domeniul fitnessului din ultimii ani. Aceasta bara flexibila, careia i se imprima o miscare vibratorie, este deosebit de eficienta, indiferent ca avem ca scop pierderea in greutate sau tonifierea muschilor. Prin utilizarea vibratiilor, ori de cate ori flexi-barul este agitat, toti muschii reactioneaza si incep sa lucreze – atat musculatura de suprafata, cat si cea profunda, care lucreaza numai ca raspuns la o forta din afara (in acest caz vibratiile). Dintre acestia foarte importanti sunt muschii posturali, care asigura o pozitie corecta a corpului. Flexi-barul este o piesa de echipament versatila, oferind o mare varietate de exercitii, care au ca tinta orice parte a corpului dorim sa imbunatatim, iar rezultatele care survin in urma utilizarii acestuia sunt mult mai rapide decat metodele conventionale. S-a demonstrat ca folosirea sa regulata ne scuteste de dureri musculare la gat, spate, solduri, ajuta in problemele cu articulatiile, imbunatateste postura corporala, ajuta in recuperarea dupa nastere, stimuleaza circulatia limfatica si ajuta la reducerea celulitei datorita vibratiilor.
Indiferent de obiectiv ( o conditie fizica mai buna sau reabilitarea in urma unor usoare leziuni), de nivelul de antrenament sau de varsta, flexi-barul este indicat.
Avantajele obtinute in urma unui antrenament Bodylastics Tone, efectuat bineinteles regulat, sunt numeroase:
Ofera rezistenta elastica, miscorand riscul de accidente.
Ofera rezistenta progresiva prin protejarea articulatiilor (intarirea ligamentelor de la articulatii, a tendoanelor musculare care invelesc articulatiile), aceasta implicand si relaxarea corpului in mod corect dupa antrenament.
Ajuta la mentinerea masei osoase, intarind oasele din tot corpul (risc scazut de osteoporoza).
Fiind un antrenament de rezistenta musculara favorizeaza dezvoltarea tesutului slab din corp, care consuma mai multa energie atat in stare activa, cat si in repaus, deci duce la o accelerare a metabolismului (grasimea se pierde mult mai usor in cazul celor care vor sa scada in greutate, previne depunerea in cazul celor care vor sa isi mentina greutatea).
Imbunatateste echilibrul corporal, deficitar mai ales in cazul persoanelor in varsta.
Imbunatateste respectul de sine, contribuind atat la scaderea in greutate, cat si la modelarea unui corp zvelt.
Acest nou tip de antrenament, un mix intre miscarile traditionale si exercitiile cu banda elastica si flexi-bar, se desfasoara intr-o atmosfera placuta, este foarte eficient, cat si foarte distractiv , ofera un efect general de tonus, din cap pana in picioare, si mai multa vitalitate.
Tension Provides Flexibilitity !
Tudor Georgiana-Andreea Bodylastics-Tone Trainer for Muscle Maker

Kettlebell Advantage
Originale din Rusia, greutatile kettlebell erau folosite de atletii rusi pentru a-si dezvolta rezistenta.Ceea ce a inceput ca o metoda simpla de dezvoltare a fortei s-a dovedit a fi ceva mai mult. Nu numai cresterea fortei apare ca rezultat al antrenamentelor cu aceste greutati, ci si a andurantei, agilitatii si a echilibrului. Odata cu dezvoltatea acestei ramuri si pe continentul american, oamenii de stiinta au confirmat ceea ce legendarii atleti rusi stiau deja: exercitiile kettlebell sunt extrem de eficiente. Un studiu recent a aratat ca 10 minute de exercitii folosind greutatile kettlebell efectuate intr-un ritm intens ard mai multe calorii decat 45 de minute de alergare pe banda. Printre multiplele avantaje se enumera:
- cresterea fortei si a andurantei musculare, prin efectuarea unor exercitii ce presupun antrenarea corpului ca un tot unitar
- datorita distribuirii greutatii, este necesar un efort suplimentar pentru echilibrare la efectuarea anumitor exercitii;acest efort angreneaza mai multi muschi stabilizatori, intarind astfel “verigile slabe”
- multe exercitii dezvolta si intaresc zona lombara, maresc forta trenului superior si flexibilitatea umerilor, un avantaj in practicarea sporturilor de tip jiu-jitsu sau in ridicarea de greutati deasupra capului.
-datorita manerului gros,exercitiile kettlebell necesita un efort constant pentru mentinerea prizei pe maner, dezvoltand astfel muschii antebratului; astfel veti beneficia de un avantaj la multe exercitii efectuate in sala de forta, avand un control mult mai bun al greutatilor
-exercitiile cu ganterele kettlebell sunt dinamice, intense si efectuate intr-un ritm alert, constituie un efort cardio excelent, ducand la pierderea grasimii si cresterea agilitatii.

Think you can handle it?
Cristi Fekete  - Kettlebell Advantage Trainer for Muscle Maker

Urban Warrior ca antrenament eclectic ,o combinatie atractiva intre aerobic, tae-bo, karate, box, dans hip-hop si antrenament cu greutati,care are ca scop principal castigarea formei fizice ,mentale si spirituale peste nivelul imediat. Intr-o ora de antrenament “se ard” cam 500 – 800 de calorii,comparativ cu 300 – 400 calorii pierdute in timpul unui antrenament clasic de aerobic. Acest „hibrid” imbunatateste echilibrul, coordonarea,mobilitatea, intareste musculatura si chiar sistemul osos.Pe parcursul a 55 de minute de antrenament compus din mai multe tipuri de miscari (MUNAK) ca rotatii, circumductii ,elongatii si exercitii clasice realizate in cate doua-trei seturi progresive , fara pauza de detensionare (pentru a arde cat mai multe calorii si a avea un tonus muscular peste medie).Urban Warrior poate fi asemanat si cu exercitiile de arte martiale, si poate fi chiar un curs foarte bun de autoaparare. Exercitiile cu un grad mai mare de dificultate,care implica lovituri inalte de picior si sarituri, sunt caracterizate ca avand mare impact asupra consumului caloric . Urban Warrior este un antrenament cardiovascular, cand este practicat alaturi de un instructor care stie sa iti creasca intensitatea atunci cand e nevoie .Este benefic pentru circulatia sangvina, iti lucreaza intreaga musculatura a corpului prin adaugirea de greutati variabile cu care vei simtii fiecare lovitura de pumn sau picior angrenand musculatura pe zone, Stimuleaza producerea de endorfine (hormonul fericirii) ,maniera fiind te tip ezoteric modelandu-ti nu numai corpul dar si mintea. Multi oameni afirma ca dupa antrenament se simt plini de energie si detasati complet de rutina zilnica .De asemenea vei invata ce inseamna stravechea arta japoneza Ninjutsu ,folosind elemente neconventionale ,suprimand astfel orice atac exterior prin stilul maestrilor orientali si abordare non-combat .
Programele de Urban Warrior vor aduna elementele artelor martiale precum Kempo ,Ninjutsu ,Ashihara raspunzand tuturor dorintelor tale in materie de lupta cu adversar imaginar si nu numai..

Safe angle fighting
Vali Florea 7 kiu (Kempo Karate), Urban Warrior Trainer for Muscle Maker

Functional Training-ul este o forma de antrenament care se desfasoara intr-o perioada prestabilita de timp, de obicei 45-60 min si care implica exercitii si rutine de exercitii ce ne ajuta sa ne pregatim si sa ne intarim organismul pentru activitatile desfasurate in viata de zi cu zi.
Functional Training-ul isi are originile in activitatile terapeutice de reabilitare, terapeutii dezvoltand exercitii fizice specifice pentru pacientii lor, pentru ca acestia sa se recupereze mai repede dupa interventie chirurgicala sau o accidentare de orice natura. Aceste exercitii imita sau inglobeaza miscarile si activitatile pe care pacientii le executa cu preponderenta acasa sau la locul de munca. Astfel, daca la locul de munca sau acasa, o persoana trebuie de exemplu sa ridice des greutati mari sau sa mute obiecte cu greutate mare, antrenamentul si exercitiile vor fi indreptate spre ridicarea greutatilor si intarirea trunchiului, abdomenului si a muschilor spatelui. Daca o persoana lucreaza cu copii mici, exemplu o educatoare dintr-o cresa sau o gradinita, exercitiile persoanei respective vor fi orientate spre ridicarea si mutarea greutatilor moderate, si de asemenea spre corectarea si mentinerea posturii corecte, cat si cresterea andurantei si rezistentei la stres si efort moderat.
Functional Training-ul implica in principal activitati care au ca tinta in special muschii trunchiului ( core muscles), adica muschii abdominali, intercostali si inferiori spate. Majoritatea facilitatilor de fitness au in dotare aparate care tintesc diferite grupe musculare, iar exercitiile ce pot fi executate cu aceste aparate fiind exercitii de izolare. Prin urmare, aceste exercitii nu au neaparat legatura cu miscarile si activitatile pe care oamenii le executa la locul de munca, acasa sau cand practica un sport. Asadar, Functional Training-ul incearca sa adapteze si sa dezvolte exercitii care vor permite practicantilor sa execute activitatile din viata de zi cu zi mult mai usor si fara accidentari.
Exercitiile de tip Functional Training ajuta la cresterea tonusului muscular,intarirea si imbunatatirea stabilitatii musculare si a articulatiilor, cresterea rezistentei la efort,cat si reducerea riscului de accidentare sau lezare in timpul activitatilor sportive.
Unul dintre principalele beneficii ale Functional Training-ului, este imbunatarirea abilitatii corpului uman, de a se deplasa in toate cele trei planuri anatomice de miscare:
-Axa longitudinala (verticala): in cazul omului este data de vertex şi de planul poligonului de susţinere (podeaua)
-Axa transversala (orizontala): este orientata de la dreapta la stânga şi perpendiculara pe cea longitudinala
-Axa sagitala : este orientata antero-posterior (ventro-dorsal) ÅŸi este perpendiculare pe cea longitudinala
Prin comparatie, desi aparatele de fitness pot fi mai sigure cateodata, ele ne restrictioneaza miscarea intr-un singur plan, ceea ce inseamna o miscare nenaturala pentru corp, si poate conduce la o accidentare sau la formarea unor modele defecte sau inadecvate de miscare.
Pentru a maximiza performanţele umane, trebuie să aveţi o bună înţelegere a elementelor ce afectează sau influenteaza performanţele. Factorii care joaca un rol important in cresterea sau mentinerea performantelor sunt:
Forta ( viteza si rezistenta)
Agilitatea ( flexibiliate, mobilitate, stabilitate)
Conditionarea cardiovasculara si respiratorie
Indemanarea sportiva ( coordonarea neuromusculara si eficienta acesteia)
Potentialul genetic
Asadar, exercitiile de tip Functional Training va vor ajuta sa va imbunatatiti toate capitolele de care depinde performanta corpului dumneavoastra, va vor scadea riscul de accidentare si va vor face sa va simtiti mult mai vigurosi, veti avea o mai mare putere de concentrare, rezistenta ridicata la stres si efort.

Rock-up your body. Popescu Stefan Functional Training Coach for Muscle Maker

Power Pump

Sistemul de inregimentare Power Pump dispune de atuuri ce preschimba activitatea fizica in dependenta, ca suport optim de functionare, si anume:
- imbina elementele fitnessului clasic, de tip bodybuilding (anaerob), adaugandu-i proxim componentele activitatii de tip aerob;
- genereaza o conversie metabolica de exceptie;
- se practica pe o scala mare de subiecti, femei si barbati, apti din punct de vedere fiziologic si biomecanic.
-stimuleaza prin fondul ambiental, de muzica si lumini, creat intr-o maniera declansatoare si incandescenta, ce elimina in mare parte stresul rezidual imanent efortului fizic;
Acum sa le luam pe rand:
I Se cunosc asadar avantajele antrenamentului clasic cu greutati, inca din timpuri imemoriale, cand Hipocrat formula aceasta problema intr-un adagiu: Numai folosind un lucru, acesta se dezvolta, iar nefolosindu-l, acesta isi pierde functia Cam asta se intampla si cu cel mai activ tesut metabolic din organism, numit masa musculara. Este necesar a fi capacitata cat mai des cu putinta, mentinand intr-o forma neinvaziva cuantumul de efort, tinand cont de parametrul odihnei cat si al supracompensarii. Activitatea de tip aerob, in schimb, contine de asemenea, o pondere majora in dezvoltarea si mentinerea organismului la un nivel standard de functionare, una din principalele consecinte fiind cresterea debitului cardiac de repaus. Persoanele antrenate astfel dispun de o frecventa cardiaca in repaus mai scazuta. De asemenea, capacitatea de extractie a oxigenului din sange este mai mare, permitand astfel un schimb de nutrienti si dioxid de carbon, pe de o parte si drenarea produsilor reziduali pe de alta parte. Coabitand cele doua activitati (aerob/anaerob) in sistemul unic de antrenament Power Pump, vom dezvolta multilateral anduranta, consumul maxim de oxigen (vo2max), masa musculara in functie de obiectiv (hipertrofie sau tonifiere), cat si rata metabolica de repaus (BMR) .
II Cresterea ratei metabolice de repaus, atat la femei cat si la barbati, devine dezideratul prim in ecuatia unui raport ideal greutate/inaltime. Ea este factorul determinant in suma proceselor biochimice, denumite anabolism (asimilare) si catabolism (depletie). Rata conversiei, ca numar de calorii, reprezinta aspectul major de care trebuie sa tinem cont, atunci cand vrem sa crestem sau sa scadem in greutate. Prin sistemul unic de antrenament Power Pump, capatam o eficientizare a consumului caloric, ce emerge lucrului mecanic si mentinem rata metabolica ridicata timp de 48 de ore de la incetarea efortului.
III Orele de Power Pump se desfasoara intr-o atmosfera declansatoare si incandescenta, totul fiind acompaniat de efecte de lumini, muzica (aleasa cu grija de instructor, corelata exercitiilor) si coregrafie. Miscarile sunt in mare parte compuse, alcatuite nu aleator si pe grupe de muschi, accentul fiind pus in special pe executia corecta. De asemenea, combinam si elemente de stretching (elongatii) la finele fiecarui antrenament.

Pushing the envelope !
Dinescu Alexandru – Power Pump Trainer for Muscle Maker

Berceni Cauta dupa Sector Cauta dupa Zona Mihai Bravu Sector 3 Sector 4 Tineretului , , , , , ,

Related Listing

 • Viva Sport Club

  Viva Sport Club

    Intr-un ambient mai mult decat placut, va asteptam sa va petreceti timpul impreuna cu ...

  0 read more

 • Big Gym

  Big Gym

  Big Gym Clubul Big Gym a fost inaugurat in vara anului 2009, pe 24 august si se ...

  0 read more

 • Futura Gym

  Futura Gym

  Solutii optime pentru un stil de viata sanatos Futura Gym va invita sa petreceti o parte din ...

  0 read more

Comments are closed.