X Fitness

Clientii nostri au rezultate! Cand devii client esti masurat, cantarit si vei fi indrumat spre programul de fitness potrivit pentru obiectivul ales (slabit sau masa musculara). Vei participa la programe de fitness sub supravegherea directa a unui instructor (inclus in pretul unui abonament). Avem peste 20 de programe cu o varietate de exercitii nemaintalnita in nicio sala. Permanent inovam noi programe si miscari pentru a-ti surprinde corpul si a avea rezultate.

Programe intensive de fitness
Programele noastre de fitness se pot folosi atat in regim intensiv (4-5 ori pe saptamana) cat si in regim de mentinere (2-3 ori pe saptamana) si sunt potrivite atat pentru femei cat si pentru barbati. Impreuna cu antrenorii nostri veti face ajustari in functie de obiectivul urmarit: forta/masa musculara sau slabit.
Programele sunt organizate pe dificultate: incepatori, avansati si superavansati
Fiecare din aceste programe lucreza toate aspectele fitness-ului: forta (masa sau tonifiere), cardio si flexibilitate

Forta
Programele noastre de fitness pentru forta si masa se bazeaza pe flotari, tractiuni, genoflexiuni si exercitii cu gantere intro succesiune rapida, cu multe variatii, care evita efectul de platou si forteaza corpul la limita. Rezultatul va fi o crestere a masei si a fortei intr-un program intensiv de 3 luni superioara lucrului cu aparate de fitness.

Flexibilitate – Yoga si stretching
Yoga si stretching sunt unul din pilonii programelor de la sala noastra de fitness. Yoga creaza fundatia pentru celelalte activitati atletice: stabilitatea trunchiului, echilibru, mobilitatea articulatiilor osoase.
Programul nostru de Yoga este unul din cele mai dificile pe care le avem la sala noastra de fitness, dar odata ce te obisnuiesti, rezultatele sunt remarcabile si de lunga durata. Flexibilitatea, mai mult decat masa musculara si rezistenta la efort se va pastra chiar si dupa lungi perioade de pauza.

Cardio

Programele noastre de cardio sunt in general peste intensitatea programelor de aerobic din alte sali (dar se ajusteaza pentru incepatori). Pentru superavansati, avem probabil cel mai dificil program cardio, superior credem ca rezultate si efort claselor de spinning din alte sali)
Instructor
Prezenta instructorului este o parte esentiala in programul nostru. Pentru a avea rezultate cateva lucruri sunt importante:

 • Instructorii nostri te vor ajuta si incuraja sa iti depasesti nivelul de intensitate la care te plafonezi
 • Unele dintre programele de fitness au peste 24 de miscari diferite intr-o ora pentru a evita efectul de platou. Nu vei putea sa te antrenezi singur cu o varietate atat de mare.
 • Instructorii nostri sunt specializati in executarea miscarilor complexe pe care le facem la sala si te vor ajuta sa iti mentii forma corecta pentru maxim de rezultate

Pe site-ul nostru vei afla mai multe informatii: Web: http://www.xfitness.ro/

Servicii X Fitness: Contact X Fitness:
 • Fitness
 • Forta
 • Yoga
 • Aerobic
 • Cardio
 • Tae-bo
 • Antrenament personalizat
 • Instructori
 • Servicii nutritie
Adresa:
Calea Floreasca nr. 141-143

TEL: 0727 339 889

E-mail:

Web: www.xfitness.ro

Tarife servicii Tip Abonament
Pret (ron)
Pentru informatii despre tarife si abonamente va ruga vizitati pagina oficiala a salii: http://www.xfitness.ro/
Galerie Foto
Localizare pe harta
sala fitness - x fitness
Did you like this? Share it:
Tweet

Comments are closed.