Sala Fitness Iasi - Ghidul tau online de fitness
Home Cauta Sala Fitness Iasi Cauta Sala Fitness Iasi Sfaturi Fitness Iasi Aparte Fitness - Sala Fitness Iasi Contact - Ghidul online de fitness


Categorii Sali FitnessSali fitness Iasi


Top Sali Fitness Iasi TOP
Sali fitness Iasi
 

Cauta Sala Fitness Iasi Sala Fitness Iasi

Inscrie Sala FitnessLine Sala Fitness Iasi Contact
     

 

Sala de Fitness Iasi


Cauti o sala fitness in alt oras?
 
 

 

Sala Fitness TenisSali de fitness in Iasi - Recomandari:

Ne cerem scuze. Momentan nu este inscrisa nici o sala fitness din Iasi pe acest site. In prezent se lucreaza la indexarea tutror salilor de fitness din Iasi .

Daca detineti o sala fitness in Iasi si doriti sa o afisati pe site-ul nostru
va rugam sa ne contactati:

Ursarescu Bogdan

0740 066 084

 

 

    Sali de fitness in Bucuresti- Recomandari:
LADYFi StemSure - Gimnastica prenatala
Spatiu Sala Fitness Iasi

Sala Fitness Iasi - LadyFit - Zona Unirii - Universitate

LADYFit va pune la dispozitie mai multe programe de Pilates, TaeBo, StepAerobic dar si programe speciale pentru slabire si tonus de tip PumpUP!.Cori preda Pilates, PumpUP! si Delicate fitness, un nou program axat pe miscari lente si gratioase, pentru cliente care doresc sa dobandeasca o silueta gratioasa, elastica si tonica.Razvan Protasievici preda TaeBo si este unul dintre cei mai apreciati trainer ..


Sala de Fitness Iasi - Afla Detalii
Spatiu Sala Fitness Iasi

Sala Fitness Iasi - One Fitness - Zona 1 Mai

Cele mai recente studii efectuate au evidentiat importanta exercitiilor fizice controlate pe durata sarcinii. Viitoarele mame sunt indemnate sa adopte o dieta echilibrata si sa aiba o rutina Iasi de antrenamente fizice pentru a se recupera mai usor dupa nastere si a reduce riscul obezitatii atat pentru ele, cat si pentru copil. Cori a adaptat tehnicile folosite in reabilitarea fizica prin pilates ...


Sala de Fitness Iasi - Afla Detalii

 

One Fitness SanGym
Spatiu Sala Fitness Iasi

Sala Fitness Iasi - One Fitness - Zona 1 Mai

ONE Fitness este o initiativa a Dianei Oprea, Campioana Mondiala la Fitness in anul 2006. Diana a creionat planurile si programele ONE Fitness pentru a raspunde celor mai exigente gusturi, fara insa a fi exagerati. Pentru a va oferi echipamentele profesionale cele mai bune din lume, fara a fi exclusivisti.
ONE Fitness este un concept ultra-modern, ce imbina experienta campionilor nostri ...


Sala de Fitness Iasi - Afla Detalii
Spatiu Sala Fitness Iasi

Sala Fitness Iasi - SanGym - Zona Dristor

Un trup frumos ii merge bine oricui la suflet. Un corp bine lucrat dovedeste vointa si disciplina; pentru ca este format in urma unor antrenamente perseverente, dar mai ales inspira sanatatea si pofta de viata.
SanGym va invita sa va petreceti o parte a timpului dvs liber in atmosfera placuta si relaxanta a clubului nostru acolo unde ...


Sala de Fitness Iasi - Afla Detalii

 

UNIQUE Health & Fitness Aerobic cu Mihaela Murgu
Spatiu Sala Fitness Iasi

Sala Fitness Iasi - Essenza - Mihai Bravu


Unique Fitness ofera o gama larga de servicii fitness,la cele mai inalte standarde, punand la dispozitia clientilor sai un sistem complet de imbunatatire a sanatatii, starii de bine si a rezultatelor profesionale.

Atmosfera eleganta si comfortabila a clubului, reprezinta locatia ideala in care exercitiile fizice si relaxarea devin o adevarata placere.


Sala de Fitness Iasi - Afla Detalii
Spatiu Sala Fitness Iasi

Sala Fitness Iasi - One Fitness - Zona 1 Mai


Stii foarte bine ca dietele dau rezultate numai atunci cand sunt insotite de o activitate sustinuta.

Incearca gimnastica aerobica cu mine ,Mihaela Murgu si iti garantez ca te vei indragosti de sportul acesta cand vei simti pe pielea ta cum abdomenul se aplatizeaza, bustul devine mai ferm,bratele mai frumos conturate,iar coapsele se subtiaza.


Sala de Fitness Iasi - Afla Detalii

 

Tipografie Digitala | Afise | Invitatii | Pliante | Fluturasi | Traduceri legalizate | Firma de curatenie | Carti de vizita | Recoltare celule stem
d