s


Ghidul tau online de fitness - Cauta Sala Fitness
Home Cauta Sala FitnessCauta Sala FitnessSfaturi FitnessSfaturi DietaContact - Ghidul online de fitness


Categorii Sali FitnessSali fitness


 
 Sala Fitness - Dream Sports - zona piata munciiCauta Sala Fitness:   Inscrie sala fitnessSala Fitness - Dream Sports - zona piata munciiContact
 
  
 

Sala Fitness - Dream Sports - zona piata muncii

Sala Fitness - Dream Sports - zona piata muncii


Sala Fitness - Dream Sports - zona piata munciiAlexandreea Club Fitness & Spa

Alexandreea Club Fitness & Spa

  Alexandreea Club Fitness & Spa va pune la dispozitie cea mai moderna sala de fitness din Bucuresti dotata cu aparatura de ultima generatie. Pe o suprafata de 450 mp aveti posibilitatea sa lucrati optional la aparate din gama Selection dotate cu isocontrol sau la aparate din gama Pure Strenght ale renumitului brend TechnoGym.

Tot aici beneficiati de o adevarata gama de varf a tehnicii moderne in domeniul aparatelor cardio avand la dispozitie intreaga gama de top a acestor aparate cu Active Wellness TV with intergrated DVB-T digital receiver IPOD incorporat. In incheierea prezentarii acestui nivel va informam faptul ca sala noastra are unicitate in Romania atit prin gama Pure Strenght cit si prin Kinesis One .

Sala de aerobic
Beneficiem de una din cele mai mari sali de aerobic din Bucuresti aproximativ 250 mp. Tot aici puteti gasi si sala de spinning dotata cu gama de varf a bicicletelor Tomahawk numarul 1 mondial in acest domeniu. La acest etaj puteti beneficia de calitatea unui bronz uniform si de durata trecand pe la salonul de bronzat dotat cu 2 solare ultra-moderne: vertical / orizontal.

Piscina semiolimpica
Piscina de dimensiunile generoase de 25 metri lungime / 8 metri latime / 1.50 metri andancime, beneficiaza de canal perimetral, dezumidificator, sistem automat de reglare a PH si CL si dezinfectarea apei cu UV, centrala de tratare a aerului. Tot aici puteti beneficia de doua saune finlandeze (femei-barbati) si jacuzzi professional.

Receptie moderna
Receptia este dotata cu un bar sportiv unde va puteti relaxa inainte sau dupa antrenament,consumand un shake proteic sau un fresh natural.

Vestiare
Doua vestiare separate (femei -barbati) fiecare vestiar fiind dotat cu cate 10 dusuri individuale si 120 de cusete.

Relaxare
Va astetam sa va relaxati in 8 camere pentru masaj general, masaj de relaxare, masaj anticelulitic, impachetari la termo cuverte, reflexoterapie.


 Servicii Alexandreea Club Fitness & Spa:

 Contact Alexandreea Club Fitness & Spa:

 • Fitness
 • Aerobic
 • Piscina
 • Tae-Bo
 • Kick Boxing
 • Jacuzzi
 • Spinning
 • Sauna
 • Masaj
 • Solar
 • Bar Sportiv

Adresa: B-dul Basarabia nr. 37 -39 (vezi pe harta)

Tel: 031 4328967

Fax: 0314328968

E-mail: contact@fitnessandspa.ro

Web: www.fitnessandspa.ro

   
 Galerie Foto
     
Localizare pe harta 
 
Sala Fitness - Dream Sports - zona piata muncii
  Reclame
Banner sala fitness

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player