s


Ghidul tau online de fitness - Cauta Sala Fitness
Home Cauta Sala FitnessCauta Sala FitnessSfaturi FitnessSfaturi DietaContact - Ghidul online de fitness


Categorii Sali FitnessSali fitness

 
 
 Sala Fitness - Dream Sports - Zona UniriiCauta Sala Fitness:   Inscrie sala fitnessSala Fitness - Dream Sports - Zona UniriiContact
 
  
 

Sala fitness

Sala Fitness - Dream Sports - Zona Unirii


Sala Fitness - Dream Sports - Zona UniriiMG Sportclub

MG Sportcub - Zona Lacul TEI

M&G Sport Club va ureaza bun venit in calitate de membru.

M&G Sport Club isi propune sa va ofere dumneavoastra, clientii nostrii, cele mai bune facilitati si servicii. Atmosfera eleganta si confortabila a clubului, reprezinta locatia ideala in care exercitiile fizice si relaxarea devin o adevarata placere. Profesionalismul personalului va extinde experienta dumneavoastra in cadrul M&G Sport Club mult peste limitele unei sali de fitness conventionale. Pentru a asigura un mediu cat mai placut, M&G Sport Club va ofera urmatorul regulament care trebuie respectat de toti membrii.

Identitatea noastra

Situat intr-unul din cele mai frumose si relaxante locuri din Bucuresti, M&G Sport Club va va ajuta sa integrati in viata dumneavoastra starea wellness. Cautarea dumneavoastra a luat sfarsit! Intrand in M&G Sport Club veti uita de stresul si de problemele vietii moderne de zi cu zi.

O varietate de servicii sunt disponibile pentru dumneavoastra si invitatii dumneavoastra, fiindu-va oferite la cele mai inalte standarde de calitate.

Amabili si profesionisti, reprezentantii clubului sunt la dispozitia dumneavoastra prin programele si facilitatile care au fost create special pentru dumneavoastra.

M&G Sport Club este un club privat administrat de M&M INTERNATIONAL CONSULTING GROUP SRL.

Pentru a va oferi cele mai bune si eficiente antrenemente, in cadrul M&G Sport Club veti gasi cele mai bune echipamente sportive, care au un design atragator si usor de folosit in acelasi timp, chiar si pentru un incepator.

La prima vizita in cadrul clubului, va rugam sa va stabiliti o programare cu unul dintre instructorii nostri pentru a va crea un profil de antrenament personal in functie de nevoile dumneavoastra.

Activitati de grup

Programe de antrenament in circuit cu grupuri mixte de persoane si nivele de pregatire diferite.

Antrenamente Personale

Pentru motivatie, siguranta, eficienta si o dieta corespunzatoare aveti nevoie de unul dintre antrenorii nostri, cel care reprezinta calea sigura catre succes. Antrenament personal in cadrul M&G Sport Club inseamna mai mult decat realizarea unei fise de antrenament.

Evaluare personala

La prima vizita in cadrul clubului, va puteti stabili o programare cu unul din instructorii nostri pentru a va face o evaluare completa si pentru a va crea un profil de antrenament in functie de nevoile dumneavoastra.

Wellness Sport Bar

in cadrul Wellness Sport Bar veti gasi o varietate de bauturi si suplimente nutritive care vin in sprijinul antrenamentelor dumneavoastra.

Accesul se face pe baza abonamentului care poate fi individual sau corporativ.
 Servicii MG Sportclub:

 Contact MG Sportclub:

  • Fitness
  • Cardio
  • Antrenor personal
  • Fitness grup
  • Bar
  • Restaurant
  • Fotbal
  • Tenis

  Adresa: Str. Oltetului, nr. 30 - sala se afla in                   Complexul Cultural Sportiv Studentesc.
                  (vezi pe harta)

  TEL: 021 - 242 88 52

  E-mail:

  Web site: www.mgsportclub.ro

   
 Tarife

Pentru informatii despre tarife si abonamente va rugam consultati pagina oficiala a studioului:

www.mgsportclub.ro

 Galerie Foto
     
Localizare pe harta 
 
Shape Art Pilates
 
  Reclame
Banner sala fitness

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player