s


Ghidul tau online de fitness - Cauta Sala Fitness Bucuresti
Home Cauta Sala Fitness Bucuresti Cauta Sala Fitness Bucuresti Sfaturi FitnessAparte Fitness - Sala Fitness Bucuresti Contact - Ghidul online de fitness


Categorii Sali FitnessSali fitness

 Gimnastica prenatalaCauta Sala Fitness:   Inscrie sala fitnessGimnastica prenatalaContact
 
  
 

Gimnastica prenatala

Gimnastica prenatala

Gimnastica prenatalaSali de fitness - Gimnastica Prenatala

 

Movement StudioDupa 10 sedinte vei simti diferenta, dupa 20 de sedinte vei vedea diferenta, dupa 30 de sedinte vei avea un corp cu totul nou. - Joseph.H.Pilates.
Pilates este o metoda de exercitii fizice conceputa sa consolideze,sa alungeasca si sa echlibreze corpul uman.
Dar metoda Pilates nu este doar exercitiu. Este o serie de miscari controlate menite sa activeze si trupul si mintea, astfel incat veti invata sa constientizati si mai apoi sa controlati fiecare incordare musculara,si totodata veti ajunge la executarea cu precizie si gratie a exercitiilor din programul dumneavoastra...

 

StemSure - Gimnastica Prenatala

Sala Fitness - LadyFit - Zona Unirii - Universitate  

Cele mai recente studii efectuate au evidentiat importanta exercitiilor fizice controlate pe durata sarcinii. Viitoarele mame sunt indemnate sa adopte o dieta echilibrata si sa aiba o rutina constanta de antrenamente fizice pentru a se recupera mai usor dupa nastere si a reduce riscul obezitatii atat pentru ele, cat si pentru copil.

Cori a adaptat tehnicile folosite in reabilitarea fizica prin pilates si, in colaborare cu echipa de medici de la Stem Sure Solutions (una dintre cele mai bune companii de recoltare a celulelor stem din Romania si Danemarca) a dezvoltat un program unic in Romania de exercitii prenatale .

Pentru ca siguranta viitoarelor mame este capitala, Cori a ales sa lucreze in grupe mici, de maxim 5 persoane. In plus, pentru ca organismul viitoarelor mamici se schimba de la un trimestru de sarcina la altul, clientele sunt grupate in frunctie de perioada in care urmeaza sa nasca, pentru a beneficia de toate avantajele acestui tip special de miscare.

 

Exercitiile sunt supravegheate permanent si se mentine legatura permanenta cu echipa de medici care supervizeaza nasterea si recoltarea celulelor stem.

Accesul la aceste clase se face doar pe baza de programare si acest serviciu este disponibil exclusiv clientelor Stem Sure.

Sala de Fitness Bucuresti - Afla Detalii

 
  Reclame
Banner sala fitness

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player