s


Ghidul tau online de fitness - Cauta Sala Fitness Bucuresti
Home Cauta Sala Fitness Bucuresti Cauta Sala Fitness Bucuresti Sfaturi FitnessAparte Fitness - Sala Fitness Bucuresti Contact - Ghidul online de fitness


Categorii Sali FitnessSali fitness

 Cauta Sala Fitness BucurestiCauta Sala Fitness:   Inscrie sala fitnessLine Sala FitnessContact
 
  

Sala Fitness - Salon infrumusetare


Sala Fitness TenisSali fitness - in zona Primaverii:

 

Movement Studio

Pilates
Dupa 10 sedinte vei simti diferenta, dupa 20 de sedinte vei vedea diferenta, dupa 30 de sedinte vei avea un corp cu totul nou. - Joseph.H.Pilates.
Pilates este o metoda de exercitii fizice conceputa sa consolideze,sa alungeasca si sa echlibreze corpul uman.
Dar metoda Pilates nu este doar exercitiu. Este o serie de miscari controlate menite sa activeze si trupul si mintea, astfel incat veti invata sa constientizati si mai apoi sa controlati fiecare incordare musculara,si totodata veti ajunge la executarea cu precizie si gratie a exercitiilor din programul dumneavoastra...

afla mai multe detalii pe pagina oficiala >>

Aerobic
Vrei sa-ti imbunatatesti conditia fizica, sa slabesti, sa fii in forma mereu si sa scapi de tensiunea acumulata pe
parcursul zilei? Te invitam la orele noastre de aerobic!
Capoeira este o forma de arta braziliana care combina elemente de arte martiale, jocuri, muzica si dans. A fost creata in Brazilia in principal de catre descendentii sclavilor africani cu influente braziliene, probabil incepand din secolul al 16-lea. Acest stil este cunoscut prin miscari rapide si complexe folosind in principal forta,viteza si flexibilitatea. Cuvantul Capoeira vine din ”Tupi”, referindu-se la zonele sarace in vegetatie din interiorul Braziliei.
Tae Bo este un complex de exercitii aerobic care a devenit popular in anii 90. Acesta a fost dezvoltat de Billy Blanks, practicant de Taekwondo si a fost unul dintre primele programe de cardio-box care s-au bucurat de un real succes comercial. Aceste programe folosesc notiunile de arte martiale la un ritm rapid, conceput pentru a promova fitness-ul. Tae Bo-ul imbina elemente de taekwondo si box.

Sarcina
Probabil cea mai frumoasa perioada din viata unei femei este perioada sarcinii. Exercitiile Pilates te ajuta sa-ti tonifiezi musculatura intregului corp acordand o atentie deosebita abdomenului, spatelui si centurii pelviene care sunt zonele cel mai mult solicitate in aceasta perioada. Incepand din trimestrul al doilea al sarcinii te asteptam la Movement Studio pentru a-ti pregati corpul pentru o nastere cat mai usoara. Aici vei fi atent indrumata de un instructor pe tot parcursul sarcinii tale, exercitiile fiind mereu adaptate corpului si nevoilor tale pe masura ce sarcina avanseaza.
afla mai multe detalii pe pagina oficiala >>

  Reclame
Banner sala fitness